Tapettia!

 Alakerran tapetointi alkoi tammikuun lopussa. Työ sujui vauhdilla, kiitos lomaviikon ja kauniiden kelien sekä työkaverini 🐶 . Tapettien valikoima  on runsaudessaan loputon ja vaatii aika paljon  päättäväisyyttä valita niistä omansa. Sandberg oli voittaja näissä kisoissa. Tapettien valintaa helpottaa päätös pitäytyä saman valmistajan valikoimassa. Tällä ratkaisulla mielestäni varmistuu parhaiten sävyjen ja tyylin takuuvarma  yhteensopivuus. Näissä tapeteissa, varsinkin uusimmissa, on aistittavissa mestarillinen käsityön jälki yhdistettynä upeisiin akvarellimaisiin väreihin.






Ruoka- ja olohuone saivat samat tapetit, varsin hillityn köynnösmäisen ja huvilamaisen tapetin. Tapetin nimi on Alva, väri kerma. 
Keittiön tapetiksi valikoitui Montfor, värinä indigo blue. Keittiön seinillä lampaat laiduntavat vehreillä laitumilla pyreneittengemssien kanssa sulassa sovussa. Ikivanhan tammen alla istuu villakoira ja katsoo  suoraan silmiin. Tapettia kuvataan taianomaiseksi, pastoraaliseksi näyksi, matkaksi toile de jouyl-matkaan. Tämä kuvaelma pitää totisesti paikkansa, tapettia katsoessa pääsee lyhyelle matkalle Ranskaan😉. 
Työhuoneen tapetti odottaa vielä tapetointia, mutta tapetti on jo hankittuna. Huone saa seinilleen Edvinin.
Pikkukuistin tapettia  olen miettinyt pitkään ja hartaasti, mallin päätän ihan piakkoin, jotta pääsen tekemään huoneen valmiiksi. Tila on pieni ja ja ikkuna-aukko on ollut peitettynä viime syksystä.Uusi ikkuna on tulossa lähipäivinä antaen huoneeseen jälleen valoa. Ulko-ovi on vielä tilaamatta.
Kuvaan kaikki huoneet paremmin, kun muu sisustus tästä vähän etenee.




Alva






Amos




Montfor



















Edvin



Kommentit

Suositut tekstit